Als je een gang naar de rechter moet maken of aansprakelijk wordt gesteld voor geleden schade, kom je al snel voor torenhoge kosten te staan. Met een goede rechtsbijstandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering bescherm je jezelf tegen deze kosten. Dicht bij huis geregeld, via Assurantiekantoor P. van de Walle in Hulst.

Waarom een rechtsbijstandsverzekering?

Met een rechtsbijstandsverzekering krijg je juridische hulp als je in een conflict verwikkeld bent geraakt. Met een rechtsbijstandsverzekering bespaar je jezelf een dure advocaat. Bijvoorbeeld bij:

Verkeersongevallen
Conflicten op het werk
Kwesties over contracten, leveringen, etc.
Rechtsbijstandsverzekeringen vergelijken
Rechtsbijstandsverzekeringen vergelijken is nuttig. Niet alleen de verschillen in premie zijn groot, maar ook de voorwaarden van de diverse rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen. Wij kunnen je daar alles over vertellen. Bijvoorbeeld of je een eigen advocaat mag kiezen, of echtscheiding inbegrepen is in de rechtsbijstand, of er een wachttijd gehanteerd wordt en of er een maximum vergoeding is.
Aansprakelijkheidsverzekering

Het kan gebeuren dat je schade toebrengt aan eigendommen van iemand anders. Of je wordt aansprakelijk gesteld voor lichamelijk letsel aan een ander, bijvoorbeeld na een verkeersongeval. Zeker bij letselschade kan de schadeclaim hoog oplopen. Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen de financiële consequenties hiervan.